ماه ربیعالاول از آن نظر نزد مردم مبارک است که شب اول آن مبدأ هجرت حضرت رسول از مکه به مدینه بود و در این شب برای سلامت اطرافیان، حاجتهایشان را میگرفتند
یکی از موضوعاتی که در این دو منبع به آن اشاره شده و تا امروز هم مورد بحث و گفت و گوست، مسئله ی شاعر بودن یا نبودن ابوسعید است. درباره ی شاعری ابو سعید ابوالخیر دو نظریه وجود دارد.
لاله و لادن دو خواهر دوقلوی بهم چسبیده متاسفانه در یک عمل جراحی نتوانستند از یکدیگر جدا شوند و فوت کردند. این دو در زمان کودکی شان در محضر امام راحل نیز حاضر شده بودند.
تشکیلات مخوف ساواک که بیشتر از اراذل و اوباش تشکیل شده بود سعی داشت مهره های خود را با چهرههای مختلف در میان مردم پراکنده کند و با این ترفند جلوی انقلابیون را بگیرد.
یک سعدی پژوه گفت: تصوری که همه ما از سعدی داریم، یک مرد جاافتاده، پخته و کامل است که کودکی، نوجوانی و جوانی نداشته به همین دلیل به سعدی میگوییم شیخ و آن هم نه یک شیخ معمولی بلکه یک شیخ بزرگ و اجل.
سعدی در نظر بسیاری از اهالی ادب و عرفان، یکی از ستونهای استوار است. رهبر معظم انقلاب درباره وی میفرمایند: سعدى یکى از این نادرگان است که اگر گاه زبان به ستایش گشوده، در ساغر زرین مدح خود جز داروى شفا بخش و گاه ...
روزنامه اطلاعات در تاریخ سه شنبه 28 تیرماه 1348؛ شماره 12031 به نقل از مقامات اداره آموزش و پرورش تهران یک قانون عجیب را منتشر نمود که تیتر خبر بدین گونه بود: آموزگاران زن باید تابستان وضع حمل نمایند!
پیام های خواستگاری در دوران قبل از انقلاب بیشتر نیازمندی های ازدواج بوده و هر کسی که فکر می کرده که می تواند از راه جدید نیمه گمشده اش را پیدا کند به سراغ روزنامه ها می رفته ...